Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Toaleta cu trei WC-uri dintr-un spital din județul Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook imagini din Spitalul de Boli Psihice Borşa, judeţul Cluj, unde toaleta pentru femei are 3 WC-uri alăturate.

INCREDIBIL! Spitalul de Boli Psihice Borşa, judeţul Cluj, etajul 1, Toaleta pentru Femei! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeaşi baie! Poftiţi la baie, vă rugăm! Se poate face (…) în grup, poftiţi, nu fiţi timizi!”, scrie pe Facebook deputatul Emanuel Ungureanu.

Potrivit acestuia, „băile infecte” sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Naţională pentru Managementul Calităţii în Sănătate(A.N.M.C.S).

Cine conduce această instituţie? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUŞE din sistemul sanitar românesc”, adaugă Ungureanu.

Acesta întreabă internauţii „unde credeţi că se află bomba biologică? Nu că ar avea importanţă, dar pe uşa acestei grote scria …”.

Un utilizator comentează: „Poze , video-uri … E plin Facebook!! Dar ceva se face înafară de postări ? …..”, iar deputatul îi răspunde: „da, va anunţa noul ministru al Sănătăţii, în câteva zile. Bolnavii vor fi scoşi din acel infern!”.

Că sunt două în plus e revoltător, dar betonul ăla de jos care practic, e focar de infecţie, asta e inadmisibil!”, comentează un altul.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER