Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej | A furat 10.000 de euro dintr-un taxi, dar va scăpa de pușcărie. Vezi ce s-a întâmplat

Publicat acum

pe

Bărbatul care în urmă cu câteva luni a sustras 10.000 de euro dintr-un taximetru condus de un dejean va scăpa de pușcărie.

Pe 10 septembrie 2020, polițiștii din Dej au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Iași. Acesta era bănuit că, la data de 7 septembrie, aflându-se într-un autoturism care efectua servicii în regim de transport persoane (taximetru), ar fi sustras din interior suma de 10.000 de euro. Individul a fost prins, la scurt timp, în Sibiu.

Reţinut pentru 24 de ore, bărbatul a avut norocul să scape de arestul preventiv, împtriva lui luându-se doar măsura controlului judiciar. A profitat din plin de această şansă, s-a întors în Dej, l-a contactat pe taximetrist şi a reuşit să-l convingă să meargă la notar pentru a semna o declaraţie de împăcare, scrie ZiarulEvenimentul.ro. După care, a depus actul la dosar şi a aşteptat sentinţa, venită la finele săptămânii trecute: „încetează procesul penal privind inculpatul A.C., cu antecedente penale care atrag starea de recidivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, prin împăcare cu persoana vătămată P. I.”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER