Conectează-te cu noi

Eveniment

Managerul spitalului din Dej: ”Avem cel mai mare aflux de pacienți, suntem la limită!”. Câte persoane sunt internate

Publicat acum

pe

Managerul Spitalului Municipal Dej, medicul Mihai Pandrea a anunțat că, deși s-a mărit capacitatea secției COVID-19, aceasta este plină de pacienți. Toate cazurile sunt medii și severe.

”Numărul de cazuri COVID-19 care necesită spitalizare, deci tratament, este mult, mult mai mare față de ce am avut (n.r. – în trecut). Este cel mai mare aflux de pacienți de până acum. Tot ce se internează sunt cazuri medii, grave, severe – cu afectare pulmonară gravă, cei mai multi dependenți de oxigen (…) Am început cu 30 de paturi pe secția COVID și două paturi de Terapie Intensivă. Treptat, aceste paturi s-au ocupat – și cele normale, și cele de Terapie – și am ajuns în situația să trimitem pacienți la Cluj. Absolut toate spitalele din teritoriu – și din Gherla, și din Turda, Câmpia sau Huedin – se confruntă cu aceeași situație. Ni s-a spus, prin video-conferință, de la București, <<măriți-va capacitatea>>. Ne-am mărit capacitatea, dar suntem la limită! În momentul acesta avem 56 de pacienți internați. În Terapie Intensivă sunt 7 pacienți, nu 2”, a declarat medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej, la emisiunea ”Cu cărțile pe față” de la Radio Fir.

”Acesta este adevărul: la noi la spital suntem cu cea mai mare presiune pe noi de când a început pandemia și cu cele mai grave cazuri”, a mai precizat Pandrea.

Vă reamintim, azi, 5 aprilie, incidența în Dej e 7,05.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER