Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Sală de sport nou-nouță în Dej | 600.000 euro, valoarea proiectului – FOTO

Publicat acum

pe

Sala de sport de pe strada Aurora nr. 5, aparținând Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” Dej – corp B, a fost construită, urmând ca, odată cu începerea noului an școlar, să fie accesibilă pentru comunitatea dejeană.

Sala de sport are o capacitate de 102 locuri, fiind destinată atât uzului didactic, cât și utilizării publice în perioadele în care calendarul activităților didactice permite acest lucru. Sala este dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive și permite practicarea de sporturi precum baschet sau volei.

Partea de la parter este dedicată sportivilor și activităților acestora, iar partea de la etaj este dedicată spectatorilor. Sala, în regim de înălțime P+1 permite și organizarea de activități culturale sau recreative (expoziții, serbări etc ) competiții, concursuri non-sportive.

Proiectul ”Construire sală de sport școlară în cadrul Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu”, Corp B, strada Aurora, nr. 5, municipiul Dej, județul Cluj” este realizat prin Compania Națională de Investiții (C.N.I), la solicitarea Primăriei Dej și este un proiect tip.

Valoarea finanțării pentru construirea sălii de sport este 600.000 de euro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER