Conectează-te cu noi

Social-Cultură

A fost instalat un nou preot în Parohia Mica – FOTO

Publicat acum

pe

....

Duminică, 27 octombrie, de sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor, credincioşii din parohia Mica şi-au primit noul păstor sufletesc, în persoana părintelui Raul Glodean.

De la ora 10:00 a fost săvârşită Sfânta Liturghie de către părintele protopop Ioan Buftea, înconjurat de un sobor de preoți din care au făcut parte preacuviosul părinte Paisie, starețul Mănăstirii Nușeni, cel care a rostit și un bogat cuvânt de învățătură, părintele Adrian-Ioan Medan de la parohia Pogorârea Duhului Sfânt din Cluj-Napoca, părintele Gheorghe Ciui, fostul paroh și părintele Raul Glodean.

....

După terminarea Liturghiei, părintele protopop a mulțumit părintelui Gheorghe Ciui pentru frumoasa activitate avută ca preot paroh în Parohia Mica și i-a făcut următoarea urare: „să mergeţi bine cu sănătatea precum bine mergeţi cu sufletul”, apoi l-a prezentat pe noul paroh, oferindu-i aşa cum este tradiţia, Sfânta Evanghelie spunându-i: „să propovăduiți cu timp și fără timp cuvântul lui Dumnezeu”, „Ea să vă fie steag, scut şi armă puternică împotriva tuturor ispitelor” şi cheia bisericii „Cu ea mai mult să deschideţi uşa bisericii decât să o închideţi!”.

La final, părintele paroh Raul a adus cuvânt de mulţumire lui Dumnezeu, ÎPS Andrei, soborului de preoți, familiei sale şi tuturor celor ce au contribuit la formarea sa. În mod deosebit a adus alese mulţumiri credincioşilor pentru primirea călduroasă şi i-a asigurat că va fi alături de ei la bine şi la greu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER