Conectează-te cu noi

Administraţie

A început „războiul” împotriva cerșetoriei în municipiul Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, 24 aprilie, a fost demarată o campanie de prevenire și combatere a cerșetoriei printr-o primă acțiune de distribuire de pliante prin care cetățenii sunt îndemnați să nu încurajeze cerșetoria în municipiul Dej.

Mai mulți polițiști locali au distribuit pliante și afișe în puncte cheie ale orașului frecventate de cei care apelează la mila altora pentru a supraviețui.

Scopul acestei campanii este de a conștientiza cetățenii municipiului Dej cu privire la rolul pe care fiecare îl are în a combate fenomenul cerșetoriei. Atât timp cât primesc ceea ce cer, cerșetorii vor fi prezenți în stradă, iar atitudinea fiecăruia dintre noi va face diferența, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Dej.

Conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 57/ 30 martie 2018, pe raza municipiului Dej cerșetoria este interzisă.

Persoanele care apelează la mila publicului solicitând bani sau alimente  precum și cele care încurajează cerșetoria, oferind bani sau alimente, vor  fi  sancționate contravențional, cu amenzi cuprinse între 500-1000 lei”, se arată în hotărârea de consiliu local.

Număr de telefon pentru sesizări: 0731 311 797 – Poliția Locală.

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare