Conectează-te cu noi

....

Eveniment

A început vaccinarea anti COVID-19 la Dej – FOTO/ VIDEO EXCLUSIV

Publicat acum

pe

....

Dej24.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE cum s-a desfășurat vaccinarea primelor cadre medicale, la Dej.

Astăzi, 4 ianuarie 2021, a început vaccinarea anti COVID-19 la Dej. Prima persoană vaccinată împotriva noului coronavirus a fost Adriana Bejenariu – asistentă medicală în Camera de Primiri Urgențe (CPU) a Spitalului Municipal Dej. Acesteia i-a fost administrat vaccinul marca Pfizer-BioNTech, în această dimineață, în jurul orei 08:45, în centrul amenajat în Dispensarul Pneumoftiziologic (Pavilionul VIII) din spital.

....

”Nu a durut, deloc… Nu sunt sensibilă, după câte am trecut prin viață… Am ales să îmi fac vaccinul pentru o viață mai sănătoasă. La recomand oamenilor să se vaccineze”, a declarat pentru Dej24.ro Adriana Bejenariu (50 de ani), angajată cu o vechime de peste 25 de ani. Apoi, rând pe rând, au fost imunizate cadre medicale din CPU, Terapie Intensivă sau secția COVID-19.

”De azi, a început campania de vaccinare și la Spitalul Municipal Dej. Dozele de vaccin au sosit și în momentul acesta primele persoane au fost deja vaccinate. Avem un număr de aproximativ 330 de angajați ai spitalului care s-au înscris pe listele de vaccinare. Putem să vaccinăm și studenții voluntari. Sperăm ca totul să decurgă bine. Luni, marți, miercuri va fi vaccinat personalul spitalului, iar joi și vineri ceilalți medici – de familie, stomatologi, personal medical din municipiu și din localitățile arondate. Eu mă vaccinez mâine, sunt programat la ora 10. Chiar dacă am trecut prin boală, au trecut cele 28 de zile, mâine o să mă vaccinez”, a precizat pentru Dej24.ro medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej.

Conform medicului Antonela Nicoară, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Dej, în orașul nostru se vor face zece vaccinări într-o oră (în cele două cabinete amenajate), respectiv 120 într-o singură zi.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER