Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

A trecut ilegal două frontiere pentru a ajunge la iubita sa din Gherla

Publicat acum

pe

Un tânăr de 20 de ani, din Oradea, a trecut ilegal două frontiere pentru a evita carantinarea și a ajunge la iubita sa din Gherla.

Tânărul plecat la muncă în Austria a trecut două frontiere în mod ilegal pentru a se reîntâlni cu iubita sa din Gherla. Acesta încerca să evite carantinarea instituționalizată. După ce a reușit să treacă pe câmp granițele Austria-Ungaria și Ungaria-România, tânărul a fost prins când intenționa să ia autobuzul spre Cluj.

”Din procesul-verbal de constatare din data de 07.04.2020 reiese că în această dată, în jurul orei 11:20 s-a primit o informație cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, cetățean român, a fost descoperită pe raza localității Santăul Mare, în stația de autobuz, fără să își poată justifica prezența în zona de frontieră, aceasta neavând asupra sa declarație pe propria răspundere cu privire la prezența în localitatea Santăul Mare, conform Ordonanțelor Militare în vigoare. Ulterior, din același înscris se deduce că la fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul S.P.F. Borș, în fața căreia, persoana identificată ca fiind inculpatul A.D. a declarat verbal că a luat un autobuz din Oradea spre localitatea Gherla, județul Cluj, unde locuiește prietena sa, dar a constatat că a urcat în autobuzul greșit, sens în care a coborât în localitatea Santăul Mare, de unde a comandat la o companie de taxi din Oradea o mașină care să-l conducă înapoi în Oradea”, apare în dosar, conform clujust.ro.

Prin sentința Judecătoriei Oradea din 6 octombrie, tânărul a primi pedeapsa de 1400 de lei amendă penală.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER