Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

A vrut să meargă la festival, la Cluj, dar drogurile din bagaj i-au dat planurile peste cap

Publicat acum

pe

Poliţiştii de frontieră de pe Aeroportul din Cluj-Napoca au depistat un cetăţean american care intenţiona să intre în Romania, pentru a participa la un festival, având în bagaj un pliculeţ ce conţinea substanţe halucinogene.

Miercuri, 8 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei de pe Aeroportul din Cluj Napoca s-a prezentat pentru a intra în ţară din direcţia Frankfurt, un cetăţean din SUA, în vârstă de 36 de ani. La controlul de frontiera, în baza unei analize de risc şi având în vedere că americanul manifesta un comportament agitat, acesta a fost selectat pentru efectuarea unui control amănunţit.

În urma verificărilor efectuate asupra bagajului personal, s-a descoperit un plic transparent care conţinea mai multe fragmente vegetale (ciuperci), despre care existau suspiciuni că sunt halucinogene.

Persoana în cauză a declarat că intenţiona să meargă la un festival, în municipiul Cluj-Napoca şi că substanţele respective erau folosite în scop terapeutic.

Produsele au fost ridicate şi trimise la expertizare către laboratorul de specialitate, care a confirmat că substanţa vegetală conţine psilocină (drog de mare risc).

În cauză se derulează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT, pentru introducerea sau scoaterea din ţară de droguri de risc, fără drept.

Cetăţeanului american nu i s-a permis continuarea călătoriei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER