Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Absolvenții de liceu susțin ultima probă a examenului de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie-iulie

Publicat acum

pe

elevi bac

A început ultima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat din acest an. La nivelul județului Cluj sunt înscriși 4.009 candidaţi, 3.548 din promoţia curentă, iar 461 din promoţii anterioare.

Pentru susținerea probelor, au fost organizate 14 centre de examen pentru probele scrise, dintre care nouă în municipiul reședință de județ și câte unul pentru fiecare municipiu și oraș. La nivelul municipiului Dej, absolvenții susțin probele scrise la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, în vreme ce la Gherla se susțin la  Liceul Teoretic „Petru Maior”.

Probele scrise ale sesiunii iunie-iulie au debutat luni, 4 iulie, cu proba la Limba şi literatura română, au continuat marți, 5 iulie, cu proba la Limba şi literatura maternă, urmată miercuri, 6 iulie, de proba obligatorie a profilului. Probele scrise ale sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureatul se finalizează astăzi cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Afişarea rezultatelor se va face marți, 12 iulie (până în ora 16.00) şi, în aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţii (între orele 16:00-20:00), care urmează a fi soluţionate în perioada 13 – 15 iulie. Rezultatele finale vor fi făcute publice sâmbătă, 16 iulie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER