Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

ACCIDENT la Jucu! Două mașini au fost serios avariate – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Un accident de circulație s-a produs astăzi, la orele amiezii, pe DN1C, pe raza localității clujene Jucu.

Conform martorilor, conducătoarea unui autoturism marca Ford, intenționând să vireze la stânga, într-o curte, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care se angajase în depășire. În urma impactului, mașina care a intrat în depășire a fost proiectată în șanțul de pe marginea drumului.

Circulația rutieră s-a desfășurat cu dificultate în zonă.

 

Știre în curs de actualizare… Revenim cu detalii!

FOTO – Facebook/Info Trafic Jud. Cluj

Ştiri din zonă

La nivelul județului Cluj se acționează, pe mai multe sectoare de drum, pentru combaterea fenomenului de polei

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de luni, 9 decembrie, pe raza judeţului Cluj nu existau drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius, înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 8 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 63 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 20 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi a acestei dimineţi se acţiona pe 6 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate de 99 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi zona de munte, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 5 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 3 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 30 de tone de material antiderapant.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 6 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 6 drumuri judeţene, cu un utilaj. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 32 de tone de material antiderapant.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Ziua Internaţională a Aviaţiei Civile sărbătorită în avans la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj şi Asociaţia pentru Propagandă şi Istoria Aeronauticii, filiala Cluj, au organizat vineri, 6 decembrie, un eveniment în cadrul căruia a avut loc lansarea cărţii „Aviaţia Clujeană”. Volumul de texte şi fotografii cuprinde capitole dedicate istoriei aviaţiei civile şi militare clujene şi personalităţilor care au marcat înfăptuirea ei.

În cadrul aceluiaşi eveniment a avut loc vernisajul unei expoziţii de fotografii, care surprind fapte ce au avut loc de-a lungul timpului şi personalităţi care au marcat istoria aviaţiei civile şi militare clujene. Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj a prezentat o selecţie de 50 de fotografii care evidenţiază momente importante privind evoluţia sa, începând cu anul 1917, când au avut loc primele mişcări aviatice, până în prezent.

Cuvântul de deschidere a fost susţinut de dr. ing. David Ciceo, director general al Aeroportului International Avram Iancu Cluj, iar cartea a fost prezentată de comandor av. r. Laurenţiu Buzenchi, preşedintele A.R.P.I.A., filiala CLUJ, prof. dr. Simon Simion U.B.B. Cluj-Napoca şi gl. av. rtr. Iosif Rus, preşedintele naţional A.R.P.I.A.

La eveniment au participat reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj, reprezentanţii societăţii academice clujene, cadre militare, reprezentanţi ai instituţiilor care îşi desfăşoară activitatea în perimetrul aeroportuar, angajaţi ai aeroportului şi reprezentanţii A.R.P.I.A.

Evenimentul organizat vineri precedă celebrarea Zilei Internaţionale a Aviaţiei Civile, iar pe această cale Aeroportul Cluj transmite mulţumiri şi felicitări tuturor partenerilor, colaboratorilor şi pasagerilor.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

COD GALBEN de CEAȚĂ în zonele joase din județul Cluj!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting COD GALBEN de ceaţă, valabilă vineri dimineață pentru județul Cluj.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 12:00, în zonele joase din judeţul Cluj ceaţa va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Conform meteorologilor, izolat se va forma și chiciură.

În caz de vizibilitate redusă, polițiștii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare