Conectează-te cu noi

....

Eveniment

ACCIDENTARE GRAVĂ pe terenul de fotbal! Portarul echipei Biruința Mica a ajuns la spital

Publicat acum

pe

....

biruinta-mica

Portarul echipei de fotbal Biruința Mica a ajuns ieri în stare gravă la spital, după ce a dat cu capul de bara metalică a porții.

....

Partida de fotbal dintre Biruința Mica și Progresul Nireș se putea încheia tragic, ieri, pentru portarul gazdelor, care a dat puternic cu capul de bară, în încercerea de a apăra o minge trimisă dintr-o lovitură liberă.

Potrivit primelor informații, Alexandru Lazăr, portarul echipei de fotbal Biruința Mica – echipă care evoluează în Liga a V-a, s-a accidentat grav la cap, după ce a vrut să apere o minge trimisă de pe partea stângă, dintr-o lovitură liberă, de către Tiberiu Zelencz, jucător al echipei Progresul Nireș și deopotrivă primarul comunei Mica.

După impact, tânărul în vârstă de 24 de ani și-a pierdut cunoștința, ceilalți jucători sunând imediat la 112 pentru a solicita ajutor. Până la sosirea salvatorilor, Florin Cîmpan – ambulanțier la Ambulanța Dej, fotbalist al Progresului Nireș – i-a acordat primul-ajutor, iar Lazăr și-a recăpătat cunoștința și chiar a vrut să continue partida, însă nu a fost lăsat de coechipieri.

În scurt timp, pe terenul de fotbal din Mica a ajuns o ambulanță de la Dej. Personalul medical i-a acordat victimei primul ajutor la fața locului, după care au transportat-o direct la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Cluj-Napoca pentru investigații amănunțite.

Starea victimei este stabilă, tânărul fiind acum în afara oricărui pericol.

Partida dintre cele două formații a fost întreruptă la scorul de 3-2 pentru Progresul Nireș, după ce jucătorii ambelor echipe au părăsit, rând pe rând, suprafața de joc.

ACTUALIZARE: Alexandru este conștient și cooperant.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER