Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune a Poliției Dej, alături de Ambulanță. Au verificat dacă șoferii acordă prioritate

Publicat acum

pe

Ieri, în intervalul orar 8-15, poliţiştii din cadrul poliţiei municipiul Dej şi cei ai Secţiei 5 poliţie Rurală au acţionat pe linie rutieră, atât pe raza municipiul, cât şi a comunelor arondate.

Scopul acţiunii – creșterea gradului de disciplină în rândul participanților la trafic, reducerea accidentelor de circulație și verificarea respectării normelor rutiere privind acordarea priorității de trecere autospecialelor tip ambulanță.

Poliţiştii au depistat 9 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere autospecialelor care circulau în regim prioritar, astfel că acestora le-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.   

Totodată, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002, pentru depăşirea vitezei legale de circulaţie, alte 28 de sancţiuni fiind aplicate pentru alte abateri ale legislaţiei rutiere în vigoare.

Acţiunea a beneficiat de spijinul Serviciului Rutier Cluj și a reprezentanților din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER