Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune a Poliției Dej. S-au aplicat peste 100 de sancțiuni – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală au fost angrenați într-o serie de activități preventive-reactive, în mediile de interes operativ din municipiu și localitățile arondate.

Printre obiectivele urmărite, menționăm prevenirea și descurajarea faptelor cu violenţă în mediul stradal, depistarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale, combaterea indisciplinei în rândul tuturor participanților la traficul rutier, precum și impunerea respectării măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea socială în toate zonele aglomerate.

În total, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale, 64 dintre acestea împotriva unor abateri de la legislația rutieră. În acest context au fost reținute șapte permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Alte fapte de natură contravențională au fost sancționate conform prevederilor legale privind conviețuirea socială, normele de protecție sanitară sau referitoare la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă “Ştefan Cicio-Pop” și a celor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER