Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune a Poliției Gherla | Doi bărbați care ar fi furat sute de litri de motorină, prinși – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Ieri, în intervalul orar 7-13, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au acționat în municipiul Gherla şi în comunele arondate.

Au acționat pentru menținerea unui climat de ordine si siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor, dar și în vederea respectării legislației rutiere de către participanții la trafic.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 77 de persoane şi au fost verificate 58 de vehicule, conform legii 192/2019.

Totodată, poliţiştii au verificat 14 societăţi comerciale.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale.

21 de sancţiuni au reprezentat abateri de la regimul rutier, pentru nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor fiind totodată retrase 2 certificate de înmatriculare.

Alte 20 de sancţiuni au fost aplicate conform Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au identificat 2 bărbaţi de 22 şi 24, din comuna Mintiu Gherlii, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cei în cauză, în noaptea de 22/23 mai, ar fi sustras 300 de litri de motorină din rezervorul unui utilaj, care se afla parcat în afara localităţii Răscruci.  Ulterior, aceştia ar fi sustras mai multe parţi componente aparţinând unui utilaj tip – buldoexcavator.

În urma activităților desfășurate de polițiști, prejudiciul de circa 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanelor vătămate.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ștefan Cicio-Pop” Cluj Napoca și a poliţiştilor locali din  Mintiu – Gherlii.             

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER