Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Acțiune a Poliției Gherla. Un tânăr circula cu mașina neînmatriculată prin Iclod

Publicat acum

pe

....

În perioada 17-19 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla și ai Secției 7 Poliție Rurală Gherla au acționat în vederea prevenirii faptelor care contravin prevederilor legale, menținerii unui climat optim de siguranță publică și creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic.

În municipiu, efectivele angrenate au acționat pe principalele artere de circulație, pentru combaterea oricăror evenimente negative care pot aduce atingere siguranței rutiere.

....

Astfel, au fost aplicate 47 de sancțiuni în conformitate cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, fiind retrase 9 permise de conducere. Dintre acestea, 8 au fost retrase pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Exemplu semnificativ:

În cadrul acțiunii, la data de 18 septembrie, un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a fost depistat în timpul deplasării cu un autoturism neînmatriculat, de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla.

Tânărul a fost oprit pe DN 1C, în localitatea Iclod, în jurul orei 10.10.

În cauză au fost derulate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Totodată, în comunele arondate, polițiștii au verificat 15 obiective de interes și au legitimat 127 de persoane. Au fost oprite pentru control în trafic 69 de vehicule, fiind aplicate 5 sancțiuni pentru abateri aduse normelor rutiere și reținut un permis de conducere.

De asemenea polițiștii au aplicat 2 sancțiuni pentru nerespectarea Legii 61/1991R și o sancțiune în conformitate cu OUG 34/2008.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER