Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune a polițiștilor din Dej. Au fost sprijiniți de jandarmi și polițiști locali. Ce au urmărit

Publicat acum

pe

Azi, 26 ianuarie, în intervalul orar 09.00 – 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și cei ai Serviciului Rutier Cluj, sprijiniți de jandarmi ai I.J.J. Cluj, efective din cadrul Poliției Locale Dej, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea violenței în unitățile școlare, prevenirea și combaterea faptelor antisociale în mediul urban și rural, cât și pentru creșterea siguranței rutiere.

S-a acționat pe linie rutieră pe raza municipiului Dej și a Secției Rurale, fiind folosite aparatele radar din dotare, cu prioritate în zonele unde s-au înregistrat recent accidente de circulație.

În paralel, polițiștii de ordine publică au mai desfășurat o acțiune la Școala Gimnazială nr.1, beneficiarii fiind elevii de gimnaziu, unde au fost discutate aspecte pe linia prevenirii violenței, a consumului de substanțe psihoactive cât și consecințele absenteismului școlar.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate peste 100 de persoane și controlate în trafic aproximativ 85 de autovehicule, fiind constatate și aplicate 58 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 13.000 de lei. Totodată, polițiștii au reținut 5 certificate de înmatriculare și 4 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

În cazul a unui conducător auto a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER