Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Acțiune a polițiștilor din Dej. Bărbat urmărit internațional pentru fraude bancare, depistat de oamenii legii

Publicat acum

pe

....

Ieri, 11 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției Rurale au desfășurat activități pentru prevenirea faptelor de natură penală, depistarea persoanelor de interes pentru soluționarea cauzelor aflate în derulare și impunerea respectării legislației rutiere de către participanții la trafic, în vederea combaterii accidentelor rutiere și a victimizării persoanelor de pe urma acestora.

De asemenea, s-a urmărit identificarea acelor conducători de autovehicule care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

....

Activitățile realizate în intervalul orar 09.30-12.30 au condus la legitimarea a 71 de persoane, dar și controlarea a circa 50 de vehicule, iar abaterile înregistrate au impus aplicarea a 34 de sancțiuni contravenționale. Acestea au fost aplicate pentru abateri privind legislația rutieră, legislația privind regimul domicilierii și evidență a persoanelor, dar și a normelor de conviețuire socială.

În cadrul acțiunilor întreprinse, polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani, din județul Sălaj, urmărit internațional. Pe numele acestuia, autoritățile irlandeze au emis un mandat european de arestare, pentru infracțiuni de fraude bancare.

În cauză sunt continuate activitățile de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru punerea în executare a mandatului european de arestare şi demararea procedurilor de predare către autorităţile emitente.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER