Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune a polițiștilor din Gherla. Câte sancțiuni au aplicat și pentru ce

Publicat acum

pe

Ieri, în intervalul 8–16, polițiștii din cadrul Secției 7 Politie Rurală Gherla au acționat pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și reducerea ricului rutier.

De asemenea, s-a acționat pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în zona  unităților de alimentație publică de pe raza comunelor Cătina, Iclod, Dăbâca și Bonțida, pentru prevenirea și constatarea faptelor de evaziune fiscală, a ilegalităților care se comit în domeniul comercializării produselor din alcool, tutun, legume, fructe și produse de panificație.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 46 de persoane și au fost verificate 8 obiective economice. De asemenea, au fost controlate 38 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale; 17 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea Legii12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Totodată, 19 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului rutier și au fost reținute 4 permise de conducere.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER