Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune a polițiștilor din Gherla pe raza comunelor Iclod si Bonțida

Publicat acum

pe

Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliție Rurală Gherla au desfășurat o acțiune pe raza comunelor Iclod si Bonțida, în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirii criminalității în toate formele ei, dar și pentru verificarea măsurilor legale impuse prin ordonanțele militare.

Poliţiştii au verificat respectarea normelor legislative în perioada stării de urgenţă în privinţa deplasării în spaţiul public, conform prevederilor ordonanțelor militare.

Astfel, au fost legitimate peste 140 de persoane, verificate 15 persoane aflate în izolare/carantinare și au fost controlate aproximativ 70 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale, 48 dintre acestea pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare, celelalte contravenții reprezentând constatări ale încălcării normelor legislative rutiere de către conducătorii auto, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, a fost finalizat un control al unui ocol de stat din zona municipiului Gherla, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, pe linia exploatării masei lemnoase.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER