Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune a polițiștilor gherleni pentru depistarea transporturilor ilegale de lemn

Publicat acum

pe

lemn

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au acţionat pe DJ109 şi DJ109A, pe raza comunei Vultureni, judeţul Cluj, pentru combaterea transporturilor ilicite de material lemnos, precum şi a abaterilor rutiere.

În jurul orei 17:30 au oprit pentru control o autoutilitară cu care se transporta lemn. Conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, transporta peste 3 metri cubi lemn rotund fasonat pentru foc, de esenţă fag, fără documente legale de însoţire a materialului lemnos.

De asemenea, în jurul orei 22:00 au oprit pentru control un atelaj agricol cu remorcă cu care se transporta lemn. Conducătorul auto, un bărbat de 41 de ani, din comuna Dragu, judeţul Sălaj, transporta peste 3,5 metri cubi lemn rotund fasonat pentru foc, de esenţă carpen şi cer, fără documente legale de însoţire a materialului lemnos.

Conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional de polițiștii gherleni conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 1.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER