Conectează-te cu noi

Eveniment

ACȚIUNE a polițiștilor în Dej și în comunele arondate! Zeci de persoane și vehicule verificate

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au organizat si desfăşurat marți, 5 noimebrie, activităţi de prevenire a infracţiunilor stradale, dar şi de prevenire a accidentelor rutiere pe raza de competenţă.

Activităţile privind prevenirea accidentelor rutiere au fost concentrate pe DN1C, pe raza localităţilor Căşeiu şi Câţcău, pe DN17- pe raza localităţii Cuzdrioara, în timp ce activităţile de prevenire a infracţiunilor stradale au fost concentrate în zona unităţilor de învăţământ şi în zona pieţelor agroalimentare.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 49 de persoane şi verificarea a 36 de vehicule.

Neregulile constatate au impus aplicarea a 21 de sancţiuni contravenţionale, 17 dintre acestea pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, iar 4 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, a fost constatată o infracţiune la regimul rutier, respectiv de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi a fost reţinut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată.

Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER