Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune a polițiștilor la Dej și în comunele arondate! Vitezomanii au fost aspru sancționați

Publicat acum

pe

....

FOTO – Arhivă

La data de 19 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au organizat şi desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă teritorială a Poliţiei municipiului Dej şi a Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej.

Acţiunea a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea în rândul participanţilor la trafic a unui climat de disciplină şi de respectare a normelor rutiere.

....

Activităţile desfăşurate au condus la aplicarea a 57 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la traficul rutier. Dintre acestea, 37 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 pentru depăşire neregulamentară, 1 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, alte 18 fiind aplicate pentru diferite alte încălcări ale Codului Rutier.

De asemenea, 3 conducători auto şi-au pierdut dreptul de a conduce pentru o perioadă determinată, pentru depăşirea vitezei cu peste 50 de km/oră, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşire neregulamentară, iar într-un caz a fost reţinut 1 certificat de înmatriculare.

Nu în ultimul rând, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui autovehicul fără permis de conducere).

Acțiunea s-a desfășurat pe raza municipiului Dej, pe DN1C și pe DN17, pe raza comunelor Căşeiu, Câţcău şi Cuzdrioara.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER