Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune a polițiștilor pe DN1C Bunești-Livada-Fundătura. S-au aplicat și sancțiuni

Publicat acum

pe

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au desfășurat o acțiune în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere generate deefectuarea unor depășiri neregulamentare și nerespectarea limitei legale de viteză.

Pentru punerea în aplicare a obiectivelor urmărite, polițiștii au acționat pe DN1C, pe tronsonul de drum Bunești – Livada – Fundătură, dar și pe DJ 109 C pentru verificarea consumului de alcool sau a altor substanțe de către conducătorii auto.

În acest din urmă caz, au fost testate cu aparatul etilotest 21 de persoane, nefiind constatate abateri ale prevederilor legale.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate, în total, 21 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări aduse normelor de circulație pe drumurile publice, în acord cu OUG 195/2002 R.

De asemenea, au fost depistați 9 conducători care se deplasau cu o viteză neregulamentară, față de aceștia fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depășirii vitezei prevăzute de lege cu peste 50 km/h.

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER