Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Acțiune caritabilă a TSD Dej la Salatiu – FOTO

Publicat acum

pe

image

Astăzi, 11 Iulie, organizația TSD filiala Dej au inițiat o acțiune caritabilă în satul Salatiu, comuna Mintiu Gherlii.

“În urma articolului apărut în presă, am încercat și noi să venim în ajutorul acestei familii cu mici atenții, hăinuțe, alimente și dulciuri pentru acești copii care au nevoie. Mă bucur enorm că au răspuns pozitiv foarte multe persoane care ne-au ajutat și au trimis toate aceste lucruri care le-am adus acestor copii. Tototdată mă bucur că am întâlnit acolo un adevărat cap al familiei, un tată și bunic responsabil, care era în primul rând interesat de starea de sănătate a copiilor și a nepoților lui și de educația acestora.

Majoritatea elevilor merg la școală și sunt educați. Vom încerca să îi ajutăm în continuare și sper ca prin această acțiune să atragem atenția autorităților locale și a celor care pot să ajute cu lucruri care, pentru noi, sunt minore, dar pentru aceste familii sunt lucruri foarte mari, care contează și putem, împreună, să îi aducem pe un drum bun și să îi ajutăm să se dezvolte într-o țară europeană, într-o țară modernă”,  a declarat președinte TSD Dej, Andrei Bradea.

„Consider că la genul de acțiuni cum este cea pe care am realizat-o noi astăzi ar trebui să participe orice persoană cel puțin o dată în viață. Bucuria pe care ne-a provocat-o reacția unor copii care au primit hăinuțe, fructe și dulciuri –lucruri normale pentru alți copii- este de nedescris. Am fost profund impresionată nu doar de educația copiilor care mulțumeau și zâmbeau întruna, ci și de demnitatea părinților care ne-au comunicat doleanța de a avea mai mult spațiu pentru a-i crește pe acești copii.

De asemenea, mă bucur să constat că în organizație avem tineri precum d-șoara Mădălina Cociș, care ne-a semnalat și s-a implicat în organizarea acestei acțiuni alături de alți colegi, dar mă încântă și spiritul de mobilizare a unui mare număr de persoane care ne-au donat haine și alimente. Îmi doresc ca următoarele acțiuni pe care ni le-am propus să fie cel puțin la fel de reușite din perspectiva ajutorului semenilor noștri, deoarece de sprijinul autorităților locale și a altor persoane publice implicate, cum este d-nul deputat Cornel Itu, suntem deja convinși că va exista în continuare”, a declarat secretarul general al TSD Dej, Marinela Gujan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER