Conectează-te cu noi

Politic

Acțiune caritabilă a TSD Dej. Rechizite și hăinuțe pentru copilașii din Rugășești și Salatiu – FOTO

Publicat acum

pe

ajutor TSD caritabil (4)

Reprezentanții TSD Dej continuă acțiunile caritabile pentru familiile care acum o lună au primit pachete cu haine și alimente, precum și materiale de construcții.

La început de an școlar, reprezentanții organizației TSD Dej – Andrei Bradea (președinte), Kantor Ionuț (președinte executiv), Ciubăncan Adrian (vicepreședinte) și Marinela Gujan (secretar general), alături de deputatul Cornel Itu și primarul comunei Cășeiu, Silviu Boldor, continuă acțiunile caritabile pentru familiile care acum o lună au primit pachete cu haine și alimente, precum și materiale de construcții.

De această dată, copilașii de la Rugășești și Salatiu s-au bucurat de rechizite și hăinuțe care le vor fi de mare ajutor în anul școlar ce urmează. De asemenea, familiile au primit din partea deputatului un sprijin financiar pentru continuarea lucrărilor de construcție, urmând ca în săptămânile viitoare să le fie trimise mai multe materiale de construcții.

“Spre bucuria mea, astăzi am reușit să însoțesc organizația de tineret la casele familiilor care au fost ajutate în această vară. Am întâlnit în sânul acestor familii părinți muncitori care fac tot ce le stă în putință pentru a-și crește copii. Asemenea caractere nu pot fi decât admirate. Sperăm că ajutorul nostru va păstra cât mai mult zâmbetele minunaților copii. Ar trebui să ne amintim mai des cum se aplică adevărata social-democrație”, a declarat deputatul Cornel Itu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER