Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune cu radare ”în cascadă”, pe DN1C. Au participat și polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dej

Publicat acum

pe

Ieri, în intervalul orar 9-12, respectiv 15-17, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, în colaborare cu polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene și cei din cadrul Biroului Rutier Dej au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pe DN1 C, în scopul reducerii riscului rutier și impunerii respectării regimului legal al vitezei.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 77 de sancţiuni contravenţionale.

Dintre acestea, 58 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind totodată reținute 13 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

În cursul zilei de ieri, au fost derulate activități și în comunele învecinate municipiului Gherla, de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală, pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, precum și în vederea prevenirii si combaterii faptelor ilegale, urmărindu-se totodată impunerea unui discipline rutiere în rândul participanților la trafic.

În contextul verificărilor desfășurate a fost depistată o infracțiune flagrantă, de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, cu predilecție pentru încălcarea normelor circulației rutiere pe drumurile publice.

Au fost reținute 3 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER