Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune în Dej și în comunele limitrofe | Ce nereguli au constatat oamenii legii

Publicat acum

pe

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală au organizat și desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și în scopul prevenirii răspândirii virusului COVID-19, în municipiul Dej și în comunele arondate.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier au acționat în trafic pentru impunerea unei discipline rutiere în rândul participanților la trafic și combaterii principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere.

Abaterile constatate au impus aplicarea a 55 de sancțiuni contravenționale, dintre care 26 pentru nerespectarea normelor rutiere în vigoare. În contextul controalelor din trafic au fost reținute 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Verificările efectuate în zone aglomerate, mijloace de transport persoane sau în socitățile comerciale cu privire la modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020 au condus la constatatea și aplicarea unui număr de 17 sancțiunile contravenționale.

În cadrul activităților, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au acționat în sistem integrat alături de polițiști.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER