Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune în două etape, la Dej. Câte sancțiuni s-au aplicat – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate a fost desfășurată o acțiune, în două etape, având ca și obiectiv principal creșterea gradului de siguranță rutieră pe principalele tronsoane de circulație de pe raza de competență, precum și responsabilizarea tuturor participanților la trafic cu privire la necesitatea respectării normelor specifice, pentru prevenirea și combaterea producerii de evenimente neplăcute în trafic.

Activitățile au fost desfășurate în intervalele orare 09.00 – 12.00 , respectiv 17.00 – 20.00, fiind angrenați polițiști rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Dej și polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej.

Urmare a neregulilor constatate de polițiști, au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale în acord cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 15.928 de lei.

Dintre acestea, un număr de 32 de sancțiuni au fost generate de nerespectarea regimului legal de viteză de către participanții la trafic.

Totodată, polițiștii au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 1 permis și au retras 1 certificat de înmatriculare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER