Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune în sistem integrat în Dej și comunele arondate

Publicat acum

pe

Ieri, în intervalul orar 10-14, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu cei ai Secției 5 Poliție Rurală, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a polițiștilor locali din cadrul Primăriei Dej, au acționat în sistem integrat atât pe raza municipiului, cât și a comunelor arondate.

S-a acționat în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirii răspândirii virusului Covid-19, dar și pentru impunerea respectării normelor rutiere în vigoare.

În cadrul acțiunii au fost legitimate aproximativ 70 de persoane și au fost oprite pentru control 34 de autoturisme și mijloace de transport persoane.

Totodată, au fost verificate 5 societăți comerciale cu privire la respectarea legislației în vigoare pe perioada stării de alertă.

Neregulile constatate au condus la aplicarea a 39 de sancțiuni contravenționale, 25 dintre acestea fiind aplicate conform OUG 195/2002R, privind circulația pe drumul public. Alte 7 sancțiuni au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în conformitate cu Legea 55/2020.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER