Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune în weekend, la Gherla. S-au reținut permise și s-au aplicat amenzi

Publicat acum

pe

Polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au demarat între 10-12 decembrie o acțiune prin care s-a urmărit mai ales creșterea gradului de disciplină rutieră, precum și prevenirea răspândirii virusului COVID 19.

Polițiștii au urmărit astfel responsabilizarea tuturor categoriilor de participanți la trafic pentru respectarea regimului de circulație rutieră, dar și prevenirea comiterii faptelor antisociale și impunerea respectării normelor în vigoare pentru prevenirea și combaterea virusului COVID 19.

În cadrul acțiunii au fost legitimate aproximativ 130 de persoane, au fost oprite peste 80 de autovehicule, ocazie cu care s-au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale.

Pentru nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale în baza OUG 195/2002R, fiind reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate încălcări ale normelor de conviețuire socială, fiind aplicate patru sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991R.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER