Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune la Dej, organizată la sfârșitul săptămânii trecute

Publicat acum

pe

Polițiștii municipiului Dej și ai Secției 5 Poliție Rurală au continuat acțiunile în vederea prevenirii evenimentelor rutiere și a consecințelor negative generate de acestea, precum și pentru creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor, în zona urbană și rurală.

Acțiunea – desfășurată în perioada 19-21 noiembrie – a avut caracter preventiv-reactiv, urmărind în egală măsură și respectarea normelor de protecție, stabilite pentru limitarea efectelor virusului Covid.19.

Cu ocazia activităților derulate, au fost legitimate 142 de persoane și verificate 88 de autovehicule.

În total, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, 11 dintre acestea fiind cauzate de nerespectarea OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis.

De asemenea, 10 persoane au fost sancționate conform Legii 61/1991R, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar o altă sancțiune a fost aplicată în acord cu Legea 55/2020, pentru nerespectarea normelor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER