Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune la Dej. Polițiștii au dat amenzi de peste 20.000 de lei – FOTO

Publicat acum

pe

În scopul creșterii gradului de siguranță rutieră, polițiștii municipiului Dej și a Secției Rurale au desfășurat o acțiune de responsabilizare a tuturor categoriilor de participanți la trafic și de prevenire a accidentelor de circulație, pe raza de competență.

Astfel, activitățile au fost desfășurate pe principalele artere de circulație din municipiul Dej, dar și din comunele arondate, respectiv pe DN 1C, DN 18B, DN 17, DJ 172F și DJ 108B.

Polițiștii rutieri și de ordine publică au constatat un număr de 79 de abateri aduse regimului rutier, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 20.565 de lei.

Din totalul de sancțiuni aplicate, 20 au fost generate de nerespectarea regimului legal de viteză, 30 pentru nerespectarea prevederilor privind portul centurii de siguranță și 8 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul condusului.

În acest context, polițiștii au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, două permise și au retras trei certificate de înmatriculare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER