Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune la Dej. S-au dat sancțiuni în valoare de 11.000 de lei – FOTO

Publicat acum

pe

Azi-dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej au desfășurat activități de asigurare și menținere a unui climat optim de siguranță publică și rutieră.

Acțiunile derulate au vizat prevenirea faptelor care pot tulbura ordinea și liniștea publică, prevenirea faptelor ilicite din segmentul stradal și combaterea evenimentelor rutiere care pot afecta siguranța circulației vehiculelor pe drumurile publice.

Au fost legitimate peste 136 de persoane, controlate circa 92 de vehicule, fiind aplicate 57 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 11.000 de lei.

Abaterile constatate au impus aplicarea a 14 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 13 pentru nefolosirea centurii de siguranță, 2 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, iar restul pentru alte contravenții.

În cadrul precizat mai sus, polițiștii au reținut 3 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce și 1 certificat de înamtriculare.

De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER