Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune organizată de polițiștii din Dej și Gherla. Peste 60 de sancțiuni aplicate, au fost reținute numeroase permise – FOTO

Publicat acum

pe

Nu mai puțin de 15 permise de conducere reținute și 62 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate într-un interval de două ore, în cadrul unei acțiuni preventiv-reactive care a fost organizată în comun, de polițiștii municipiilor Gherla-Dej.

Ieri, polițiștii municipiilor Dej și Gherla au organizat o acțiune comună în mediul rural și cel urban, în scopul combaterii nerespectării normelor rutiere, urmărindu-se impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic, în special asupra obligațiilor care le revin conducătorilor auto privind acordarea priorității de trecere autospecialelor tip ambulanță.

Astfel, în intervalul orar 10.00-13.00, polițiștii au aplicat nu mai puțin de 62 de sancțiuni contravenționale.

Dintre acestea, majoritatea au reprezentat încălcări ale normelor rutiere referitoare la respectarea limitelor legale ale vitezei și ale obligațiilor ce le revin la trecerea autovehiculelor cu regim de circulație prioritară, respectiv ambulanțele care au în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

Au fost reținute 17 permise de conducere, 15 dintre acestea pentru neacordarea prioritate ambulanțe.

Totodată, în cadrul activitățiilor, polițiștii au efectuat testări cu aparatul etilotest, pentru combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor de vehicule.

Polițiștii vor continua acțiunile preventive, în scopul asigurării unui trafic rutier sigur și în perioada următoare!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER