Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune preventivă a polițiștilor în Cășeiu, Cuzdrioara, Mica și Câțcău! Au fost aplicate zeci de sancțiuni contravenționale

Publicat acum

pe

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere, dar şi pentru impunerea unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic.

Miercuri, 3 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, dar şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic.

De asemenea, s-a acţionat şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică în special în zona localurilor publice, în vederea descurajării unui comportament antisocial.

Acţiunile au vizat D.N.1C – pe raza comunelor Căşeiu şi Câţcău, D.N. 17 – comuna Cuzdrioara şi D.J. 161F – comuna Mica.

În cadrul activităţilor au fost legitimate 42 de persoane şi au fost verificate 38 de autovehicule. Pentru încălcări ale legislaţiei în vigoare, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, toate pentru încălcări ale regimului rutier, conform O.U.G. 195/2002, au fost reţinute 2 permise de conducere și 12 conducători auto au fost supuşi testării cu aparatul etilotest.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER