Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune preventivă a polițiștilor, ieri, la Dej

Publicat acum

pe

accident Urisor politie (4)

Poliţiştii din Dej au acţionat ieri pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a comerţului ilicit, precum şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

La data de 29 martie, între orele 09:00-12:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej şi cei din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au desfăşurat acţiuni pe raza municipiului şi a comunelor arondate.

Scopul acţiunilor a constat în prevenirea accidentelor rutiere, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, verificarea legalităţii mărfurilor şi produselor transportate cu mijloace auto. De asemenea, a fost vizată şi prevenirea şi combaterea cerşetoriei şi a comerţului ilicit, acţionându-se în acest sens în zona pieţei agroalimentare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii au acţionat cu precădere pe sectoarele de drum DN 1C Câţcău şi DN 17 Cuzdrioara, precum şi pe străzile Crângului, Vâlcele şi 1 Mai.

În cadrul acţiunilor, au fost legitimate 52 persoane şi verificate 43 de autovehicule.

Pentru neregulile depistate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului rutier. A fost ridicat şi un permis de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER