Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiuni ale polițiștilor din Gherla. Zeci de sancțiuni aplicate, permise reținute

Publicat acum

pe

În perioada 27 noiembrie-1 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.

În urma activităților derulate au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, 61 dintre acestea în conformitate cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 17 permise de conducere, în 10 dintre aceste situații fiind vorba despre depășirea limitei legale de viteză.

De asemenea, au fost aplicate 6 sancțiuni la Legea 55/2020 și alte 3 pentru abateri aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

La nivelul Secției 7 Poliție Rurală Gherla, în perioada 26 noiembrie – 1 decembrie a fost organizată o acțiune în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19 pe raza comunelor arondate, precum și pentru menținerea unui climat optim, de ordine publică și siguranță rutieră .

135 de persoane au fost legitimate, iar verificările în trafic s-au efectuat față de 86 de autovehicule .

Urmare a neregulilor constatate de polițiști, au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, 30 dintre acestea pentru abateri rutiere, 6 pentru nerespectarea Legii 61/1991R, 1 sancțiune în conformitate cu Legea 55/2020 și 1 la OUG 34/2008.

Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere .

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER