Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiuni ale polițiștilor în Dej și în comunele limitrofe! Au fost sancționați șoferi, dar și pietoni

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Marți, 11 februarie, în intervalul orar 09:30 – 13:00, poliţiştii dejeni au desfăşurat o acţiune pe linie rutieră, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, 11 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 8 pentru traversare prin loc nepermis, 1 pentru neacordare prioritate pietoni şi 18 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Tot marți, 11 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliție Rurală Dej au organizat o acţiune preventiv – reactivă pe raza de competenţă, pentru combaterea faptelor de indisciplină în rândul conducătorilor auto şi pentru depistarea activităţilor de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Poliţiştii au acţionat punctual pe sectoarele de drum naţional DN 1 C , DN 17, DJ 109 A , DJ 108 B, pe raza comunelor Panticeu și Recea – Cristur.

În cadrul acţiunii, au fost controlate 51 de autovehicule.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale,29 dintre ele fiind pentru nerespectarea normelor legislative prevăzute de O.U.G. 195/2002 R privind circulaţia pe drumurile publice, alte 3 sancţiunii fiind aplicate pentru nerespectarea Legii 12 din 1990 privind activităţile de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Totodată, au fost reţinute 2 permise de conducere pentru depășiri neregulamentare şi 2 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER