Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiuni ale polițiștilor la Dej și Gherla! Nouă șoferi au rămas pietoni

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au desfăşurat miercuri, 11 septembrie, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere.

Activităţile au fost concentrate pe raza municipiului Dej, dar şi pe drumurile din comunele arondate. În activităţile desfăşurate poliţiştii au vizat respectarea regimului legal de viteză, dar şi impunerea unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier.

Abaterile constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 16 sancţiuni contravenţionale, 8 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză. În 4 cazuri a fost dispusă măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată.

Tot miercuri, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au desfăşurat o acţiune care a vizat folosirea centurii de siguranţă şi a telefonului mobil, dar şi respectarea regimului legal de viteză.

Pentru abaterile de la legislaţia rutieră, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice un număr de 19 sancţiuni contravenţionale, 6 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 8 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 2 pentru folosirea incorectă a telefonului mobil iar 3 pentru diferite alte abateri. De asemenea, în 5 cazuri a fost dispusă măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER