Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Acțiuni de amploare ale polițiștilor pe raza județului Cluj. ATENȚIE la NEATENȚIE!

Publicat acum

pe

....

În această perioadă, poliţiştii din cadrul IPJ Cluj acţionează pe raza întregului judeţ, în sistem integrat, în baza unui plan elaborat la nivel național.

....

Acțiunile au menirea de a preveni faptele antisociale şi accidentele rutiere, pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor şi de a combate ilegalităţile de orice gen.

Poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a criminalității economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţii şi acţiuni speciale sunt angrenaţi în acţiunile preventiv-reactive.

Ieri, 12 mai, peste 300 de poliţişti clujeni au fost angrenaţi în activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale. În cadrul acţiunilor, poliţiştii au constatat peste 400 de contravenţii, 71 dintre acestea reprezentând încălcări ale Legii 61/1991 privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea regimului rutier. Peste 180 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind reţinute 10 permise de conducere.

Pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi 45 de conducători auto.

Acţiunile poliţiştilor vor continua.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER