Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Activitate inedită a elevilor, la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

În urmă cu două zile, în incinta Colegiului Național „Andrei Mureșanu” din Dej a avut loc o activitate inedită, parte a derulării programului național „Școala Altfel”.

În cadrul programului național „Școala Altfel”, miercuri, 29 martie 2017, la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Dej a sosit un grup de elevi de la Școala Gimnazială Chiuiești, pentru a participa la o activitate comună intitulată „Treasure Hunt”, activitate ce face parte din parteneriatul educațional cu același titlu dintre Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”, Dej și Școala Gimnazială Chiuiești.

Coordonatorii acestui proiect au fost profesorii Man Ana Susana și Giurgiu Radu-Florin.

Participanții au avut de căutat pietre magice utilizând o hartă și anumite indicii. Elevii au dovedit că știu să utilizeze harta, se orientează bine și folosesc cu success indiciile oferite pentru găsirea pietrelor magice ascunse în cele două corpuri de clădire, dar și în parcul colegiului.

La sfârșitul activității, elevii au primit diplome.

Oaspeții din Chiuiești adresează mulțumiri pentru primire și găzduire conducerii Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” din Dej (directoare, prof. Dr. Emilia Mureșan; director adjunct, prof. Adrian Pintea),colegilor lor de la prestigioasa instituție de învățământ dejeană, precum și profesoarei Man Ana Susana”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER