Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Activități anti-drog și împotriva victimizării la un liceu din Gherla

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Marți, 26 februarie, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a victimizării tinerilor, la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” Gherla.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul Campaniei „MAI mulți împreună pentru tine” în colaborare cu specialiştii din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog Cluj şi jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi „Ştefan Cicio Pop” Cluj-Napoca.

La activităţi au participat 85 de elevi, care au primit informaţii despre riscurile consumului de droguri, alcool sau tutun.

La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Cluj au desfăşurat două activităţi de informare și prevenire la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca, la care au participat 62 elevi din clasele a V-XII, însoţiţi de 8 cadre didactice.

Elevii au primit informaţii despre bullying şi violenţă și despre riscurile la care se expun prin implicare în astfel de comportamente.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER