Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Activități de prevenire a accidentelor rutiere cu cadrele militare din Garnizoana Dej, dar și cu preșcolarii

Publicat acum

pe

....

Marți, 24 aprilie, politişti din cadrul Poliţiei municipiului Dej şi Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Cluj , au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a accidentelor rutiere cu cadrele Unităţilor Militare 01511 şi 01265.

....

La activitate au participat peste 150 de cadre militare din cele două unităţi, accentul în această activitate fiind pus pe prevenirea implicării cadrelor în evenimente rutiere.

Partea practică a activităţii a constat în testarea de către cadrele militare, a unor ochelari speciali care induc celui care îi poartă starea de consum de alcool, pe timp de zi sau de noapte şi starea post consum de substanţe interzise.

Tot la această dată poliţiştii rutieri dejeni şi cei ai Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a accidentelor rutiere la un numar de 3 unităţi de îvăţământ preşcolar, activităţi la care au participat peste 250 de copii.

Cei mici au fost învăţaţi cum să-şi aleagă locurile de joacă în care să fie în siguranţă, cum să se deplaseze în siguranţă pe drumurile publice şi au primit materiale educative pe această temă.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER