Conectează-te cu noi

Eveniment

ACUM – COD PORTOCALIU de ploaie în Dej, COD ROȘU în Bobâlna și Vad (ACTUALIZARE)

Publicat acum

pe

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, în urmă cu puțin timp, o atenționare meteorologică COD PORTOCALIU de ploaie și vijelii în Dej.

Atenționarea este valabilă în Gherla, Iclod, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Sic, Fizeșu Gherlii, Țaga și Sânmărtin. Conform ANM, se vor semnala ploi torenţiale care vor depăşi 35 … 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii și vijelii.

ACTUALIZARE 1: A fost emisă o avertizare prin sistemul Ro-Alert de COD ROȘU pentru fenomene meteo extreme, grindină de medii și mari dimensiuni, vânt puternic, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice și averse torențiale ce pot acumula local 40-60 l/mp pentru localitățile Vad, Bobâlna, Panticeu, Cornești, Recea-Cristur, Aluniș și Jichișu de Jos.

ACTUALIZARE 2: Din ultimele informații, se pare că furtuna va ocoli municipiul Dej! De asemenea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Avram Iancu” Cluj anunță că autoritățile locale au monitorizat evoluția fenomenelor meteo din zonele vizate și au confirmat că acestea nu au avut amploarea preconizată anterior.

ACTUALIZARE 3: Momentan nu au fost primite solicitări prin sistemul 112 privind eventuale efecte negative înregistrate ca urmare a acestor fenomene.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER