Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Adeverințe de vaccinare eliberate în fals, percheziții în Cluj

Publicat acum

pe

O persoană a accesat registrul vaccinărilor al unui centru din județul Alba și a eliberat adeverințe false de vaccinare, anunță IPJ Alba. Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, fac joi două percheziții în județul Cluj, la persoane bănuite de fals informatic.

Poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, fac joi două percheziții în județul Cluj, la persoane bănuite de fals informatic.

Una dintre ele ar fi accesat o platformă națională de evidență a vaccinărilor și ar fi eliberat adeverințe care atestau, în fals, vaccinarea anti Covid-19, anunță IPJ Alba.

„Din cercetări a rezultat că, la data de 28 iunie a.c., o persoană ar fi accesat registrul electronic de evidenţă a vaccinărilor al unui centru din judeţul Alba şi ar fi eliberat mai multe adeverinţe, care atestau, în fals, vaccinarea efectivă la acel centru de vaccinare, a mai multor persoane, care nu au fost vaccinate în locaţia respectivă”, se menţionează în comunicatul IPJ Alba.

O persoană urmează a fi condusă la sediul poliției, iar alte 10 persoane vor fi citate, pentru audieri.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER