Conectează-te cu noi

Social-Cultură

ADMITERE LICEU: Cinci elevi din Dej au rămas nerepartizați. Situația în județul Cluj

Publicat acum

pe

Cinci elevi din Dej au rămas nerepartizați la liceu, după ce în cursul zilei de ieri, 9 iulie 2018, a avut loc repartizarea computerizată a absolvenților de clasa a VIII-a în învățământul liceal de stat.

Trei provin de la Școala Gimnazială Nr. 1 Dej și doi de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Dej, cei cinci având medii la admitere cuprinse între 4,70 și 5,88.

La nivelul județului Cluj, din cei 3278 de elevi înscriși, au fost repartizați în învățământul liceal de stat 3194 de absolvenți. Asta înseamnă că un număr de 84 de candidați au rămas nerepartizați.

Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

În perioada 10 – 13 iulie, absolvenţii clasei a VIII-a îşi vor putea depune dosarele de înscriere în unităţile de învăţământ liceal în care au fost repartizaţi. În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat.

A două etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în 7 septembrie.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER