Conectează-te cu noi

....

Sport

Adrenalină, forță, sânge și eroism. Suprem Night Fight la Dej – 1000 FOTOGRAFII + VIDEO

Publicat acum

pe

Suprem Night Fight Dej (7)

Sala Sporturilor din Dej a găzduit aseară prima ediție a „Suprem Night Fight”, eveniment sportiv în cadrul căruia a luptat și Izidor Bunea.

....

Evenimentul sportiv a fost organizat de președintele clubului Firekick Boxing Gherla, Paul Florean. Prima parte a zilei a fost dedicată amatorilor de lupte de contact KICKBOX și MMA, în cadrul Cupei Firekick acordându-se cupe, medalii și echipamente sportive. Competiția organizată în colaborare cu Federația Română de Arte Marțiale Mixte s-a desfășurat în sistem piramidal.

Cel mai așteptat moment a debutat seara, cu începere de la ora 19:00, atunci când s-a dat startul celei mai fastuoase gale de KICKBOX și MMA. Adrenalină, forță, sânge, duritate și eroism, asta au putut vedea dejenii în cele 12 meciuri organizate aseară la Sala Sporturilor din Dej. Izidor Bunea, Cristian Brejan, Dorin Stan (deținător centură Kombat Liga, a luptat pentru centura Suprem Night), Livius Băcilă, Năstase ”Ciobanul din Iași”, Andrei Leuștian (luptător KOK și Superkombat) au intrat în „Cușca Leilor”.

Invitați speciali ai galei au fost Sandu Lungu – colosul din MMA, cunoscut drept ”Muntele Bihorului” și Adrian Petre, recordman mondial la flotări în dosul palmei.

Cel mai așteptat moment al serii a fost meciul lui Izidor Bunea. Din păcate pentru spectatorii prezenți în număr mare în Sala Sporturilor din Dej, meciul s-a terminat foarte repede, după nici măcar o rundă, Izidor Bunea reușind să-și oblige adversarul să cedeze și să renunțe la meci. Sportivul din Gherla a fost aplaudat la scenă deschisă de spectatori, bucurându-se de aprecierea tuturor. Acesta s-a aflat la primul său meci „acasă” și a recunoscut la finalul disputei că a avut mari emoții.

Cei mai buni luptători au primit din partea organizatorilor trofee, bani, dar și centuri.

Click AICI pentru a vedea o SUPER GALERIE FOTO cu peste 1000 de FOTOGRAFII pe pagina de facebook Dej24.ro.

Click AICI pentru a vedea în continuare poze de la eveniment (MAIN-EVENT + premiere).


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER