Conectează-te cu noi

Naţional

Află dacă este vreun beneficiu în a juca la sloturile cu volatilitate mare

Publicat acum

pe

Sloturile sunt fără discuţie cele mai populare jocuri de noroc. Le apreciezi ca jucător pentru numărul mare de titluri şi teme. Totodată trebuie să ştii că sloturile sunt jocuri de noroc volatile, care te pot surprinde plăcut într-un minut dar îţi pot toca cu uşurinţă bugetul în următorul. Dacă ai vreun beneficiu jucând la sloturi vom încerca să lămurim în rândurile următoare aşa că îţi solicităm doar puţină atenţie.

Care este diferenţa dintre volatilitatea mică şi mare

Înainte de a alege un joc, trebuie să cunoşti caracteristicile tehnice. Ştii că un RPT trebuie să fie cât mai aproape de 100%, aşa că nu vom insista prea mult asupra acestui aspect. Dar dacă ai ales un slot cu un RTP mare, acest lucru nu îţi garantează automat şi câştigul. Poţi juca în faţa unui slot cu un RTP de 96.71% ca Big Bass Bonanza slot, dar poţi constata cu uşurinţă că în ciuda acestui procent mare nu faci decât să cotizezi.

Sau dimpotrivă, poţi juca la un slot cu un RTP de 95% şi încă de la prima mână să obţii un câştig consistent. Asta înseamnă un slot, poate să îţi dea un rezultată financiar excelent în secunde dar în egală măsură te poate şi falimenta. Intervine în această ecuaţie şi un termen mai puţin cunoscut de jucătorii de păcănele, cel de volatilitate. Ca şi definiţie, volatilitatea reprezintă în jocurile de noroc cam cât de mult diferă rezultatele pe termen scurt faţă de o medie statistică lunară.

Este destul de greu de înţeles acest termen, dar imaginează-ţi că te aşezi în faţa unui asemenea joc şi iniţiezi rotirea de role. Conform RTP, un procent semnificativ din încasări se va întoarce în buzunarele jucătorilor dar nimeni nu ştie intervalul în care acest procent intra efectiv în contul jucătorilor.

Plăți mari dar rare sau mici și dese?

Aşa se face că încă de la prima rotire de aparat ai şi introdus în casă un câştig impresionant sau poţi constata că nu ai parte de un câştig semnificativ. Ei bine, aici intervine termenul de volatilitate al unui slot, cât de des sau de rar este aparatul în stare să cedeze câştiguri şi cât de valoroase sunt acestea.

De aceea trebuie să ştii că odată ce ai selectat un slot cu volatilitate mare te poţi aştepta la câştiguri mari dar care vin la o perioadă mare de timp. Pentru volatilitatea mică lucrurile stau exact invers, aparatul cedează des câştiguri dar mici ca şi valoare.

Dar de cele mai multe producătorii publică doar date legate de RTP dar omit să le facă cunoscute şi pe cele care ţin de volatilitate. În acest caz sfatul este să consulţi recenzii cu slotul selectat, să afli care este volatilitatea acestuia şi abia după să iei decizia de a-l juca sau nu.

De ce este bine să alegi volatilitatea în funcţie de stilul tău de jucător

Dacă eşti fan păcănele înseamnă că îţi doreşti de la aceste jocuri de noroc atât distracţie cât şi adrenalină la maxim, însă în proporţii diferite. Partea de distracţie vine garantat, pentru că oricum apeşi butonul de start al jocului şi aştepţi ca simbolurile acestuia să se dispună pe ecran.

Şi dacă toată această grafică se întâmplă şi pe un fundal sonor care să fie unul extrem de atractiv, atunci distracţia nu are cum să nu apară. Şi vestea bună este că poţi face acest lucru fără să te coste nimic, jucând în mod demo slotul selectat. Chiar dacă joci pe o miză reală, în nici un caz distracţia nu o să lipsească din joc. Problema apare atunci când vrei adrenalină, adică vrei să vezi cum ecranul explodează la propriu aruncând minute în şir cu bani.

Este semnalul atât de aşteptat că ai intrat în posesia unui câştig colosal care nu face decât să te umple de adrenalină. Concluzia este foarte clară, dacă vrei distracţie alegi un joc cu volatilitate mică, dacă vrei adrenalină, selectează-l pe cel cu variaţie mare.

Ce volatilitate ți se potrivește mai bine?

Indiferent ce vei alege acest lucru te va confirma cu o anumită tipologie de jucător de păcănele. Ai ales volatilitatea mică, eşti un jucător care nu vrea să rişte prea mult şi joacă prudent, bucurându-se în primul rând de frumuseţea jocului.

Şi dacă pe parcurs apare şi un plus în cont, atunci nu poţi decât să te declari fericit după o sesiune atât de bună de pariere. Dar dacă câştigul este partea care te interesează, atunci un slot cu volatilitate mare este alegerea pe care o vei face în mod indiscutabil.

Eşti tipul de jucător în căutarea câştigului care să te facă cunoscut în lumea jucătorilor de păcănele şi îţi vei urmări întotdeauna acest scop. Şi realitatea spune că un slot cu volatilitate mare poate ceda asemenea câştiguri, dacă eşti pe el la momentul potrivit.

Şi să nu uităm de încă un aspect important, tipul de jucător care eşti este desemnat major şi de bugetul de joc pe care îţi permiţi să îl pierzi, deoarece jocul responsabil este necesar. Dacă ai un buget mic, este clar că un slot cu volatilitate mică o să fie alegerea ta.

Dar dacă bugetul nu este o problemă şi te afli în căutarea unui câştig epic, atunci alegerea pe care o vei face te va duce în zona de sloturi cu volatilitate mare. În fond este vorba despre o alegere personală, aşa că numai tu vei decide în ce stil de jucător te încadrezi cu adevărat.

Concluzie

Ce să alegi, un slot cu volatilitate mare sau pe unul cu o volatilitate cât mai mică? Ca şi în cazul determinării tipului de jucător şi în acest caz este vorba doar despre optica personală a fiecăruia. Alege ce ţi se potriveşte cel mai bine, cheamă norocul în ajutor şi lasă magia jocului să te cuprindă la fiecare rotire.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER