Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Aglomerație și nervi întinși la maxim pe DN17, între Dej și Bistrița. Cât vor mai dura lucrările

Publicat acum

pe

De mai multe săptămâni, traficul rutier pe DN17, între Dej și Bistrița, se desfășoară greoi, din cauza lucrărilor de refacere a suprafeței carosabile. 

Potrivit unor informații apărute pe site-ul  Poliției Române, pâna la data de 1 noiembrie 2017, în judetul Bistrita-Nasaud, pe DN17, între Dej și Bistrita, între kilometrii 6+650 si 59+592, se vor desfașura lucrări de refacere a suprafeței carosabile (straturi rutiere foarte subțiri), iar pe unele porțiuni (în functie de evoluția lucrărilor) circulația se va desfașura alternativ, cu ajutorul piloților de trafic.

Pentru a evita blocajele din trafic și cozile de mașini care s-au întins în ultima lună pe mai mulți kilometri distanță, conducătorii auto care se deplasează dinspre Cluj-Napoca spre Bistrița (și retur) au găsit rapid căi de ocolire, o variantă luată în calcul de aceștia fiind DJ172F, Dej – Mica, Sânmărghita – Beclean. Chiar și așa, acest traseu de ocolire poate fi viabil doar atunci când lucrările sunt executate între localitățile Dej și Beclean.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER